After Revel’ Opinion + London’s New Year’s Eve

Toti oamenii simt nevoia de a-si lua la revedere de la un an, inainte de a se complica in altul. Batistute colorate, sa stergem lacrimile toate! Lista cu realizari si impliniri, de parca daca n-am facut-o pana azi, om face-o maine! Ca in fiecare an, succesul e de partea celor care au stiut cand si cum sa-si dea chilotii jos, cand si cum sa pupe fundul din pravalie, cand si cum sa minta bine ca sa fie temelie. De fapt, revelionul e doar un motiv de a mai bea o dushca, de a ne mai da un ragaz pana sa facem efectiv, ceva util si de a ne cracana de fericire ca ce-i greu s-a dus si nu o sa mai vina! Un motiv de a manca pana la refuz si de a ne uita in gura celor care-si dau mozoale de zici ca au nevoie de un transplant de saliva. O zi ca oricare alta pe care toti vor s-o transforme in oportunitatea pe care si-o doresc si pe care n-o mai intalnesc.

Eu n-am nevoie de un revelion ca sa va doresc binele si ca sa va urez succes! Fiti prosti cu istetimeā€¦ca prostimea are mereu ce manca si ce bea!

Art. postat si HERE

Totusi, daca vreti sa intrati intr-un nou an asa cum se cuvine, faceti-o in Londra! Baietii au sarbatorit spactaculos! Poate unul dintre cele mai frumoase revelioane din lume! Vedeti mai jos! PS: GOOD PLAYLIST!

Nico

I am always where I need to be!