Barbatii “Caluti de Mare”

Arrogant-ManOh tu, draga Bucuresti, n-ai putea sa ne scutesti? Ma rog, las poezia. Capitala asta mandra si frumoasa mi-a taiat 80% din inocenta si mi-a dizolvat 70% din increderea in cei din jur. Dar sa nu vorbim de prieteni si colegi, ca MAFIA vegheaza si lupul scaneaza. Sa vorbim de agatat.

Nu-i un subiect frumos? Cand se apropie varsta de 30 de ani si dupa ce-ai ramas ca fraieru’ fara nimic din ce-ai muncit, te trezesti ca vrei nevasta? Sau cand toate prietenele de 25 de ani au vrut sa experimenteze meseria de barza si au lansat copil dupa copil, dupa copil ,dupa copil si tu….esti inca un copil, un copil, un copil?

Ce te faci? Scoti borseta de farduri, fusta cu paiete si animale moarte… si-o tai in club. Unde sa-ti gasesti barbatul? Ca-n reclame, la Mega Image? In timp ce alergi ca o hipopotama transpirata, la sala? La ziua unui prieten? Pe sentimente.ro? Pe Facebook, sa ai o casnicie mai scurta decat a lui Teo? E simplu: barbatii-s la shaworma, pe stadion si la “Fratilii”. Trebuie sa stii din start ca aia buni sunt luati, homosexuali sau vor doar o tura. Scade pretentiile. Nu judeca. De fapt, relaxeaza-te. N-o sa te abordeze nici dracu’. Barbatul e la “camesha”, langa un bar si se uita cu buzele tzuguiate de zici ca-i pe ciclu si asteapta sa alergi tu ca o gazela, sa-i sugi inelarul. Barbatii Caluti de Mare. Se plimba printre oameni de parca ei ar fi staruri si noi, publicul. Au aura aia de Dumnezei care e misto doar daca ai ghinionul sa te indragostesti de-un maimutoi d’asta, in rest e ca si cum te-ai uita la un FREAK SHOW.

Dupa o noapte in care te saturi sa te dai rechin si ei, caluti de mare, te descalti, te duci acasa, iti torni un pahar de vin si iti soptesti tandru: “toti avem o jumatate”. Care, draga? Ca-s mai multe femei decat barbati si din barbatii aia, jumatate-s gay. Mult succes!

Cat despre barbatii Caluti de Mare…mare rau ce mi se face cand va vad.

Nico

I am always where I need to be!