Ce inseamna UNFOLLOW, UNFRIEND & BLOCK

Indiferent de scuzele pe care le auzi in jur, cand cineva iti da UNFRIEND pe Facebook, UNFOLLOW pe Instagram, sau BLOCK, e groasa. E groasa si conteaza. Daca nu conta, n-o facea nimeni! Singurele momente in care eu fac asta, sunt momentele in care simt nevoia de a rupe legaturi pentru ca imi displac anumite lucruri. Si aici nu vorbesc de rupturile dintre prieteni imaginari pe FB, ci dintre oameni care se cunosc si in viata reala.

Ca asa, dam unfriend si ca si-a pus fostu’ poze cu patrupeda, patrupeda si-a pus 80 de selfie-uri, selfie-urile cu patrupeda au ajuns premiate in revista CEA MAI DIVA, revista a ajuns in SUA, viata ta e de cacat, aia e o nenorocita. Mai e si cazul lui Gheo care pune 60 de manele pe zi, cazul HATER-ului care uraste totul, cazul celor care-si plang viata toata ziua buna ziua, mai sunt si eu care pun o mie de poze cu si despre radio, de-ti vine sa ma impusti usor, dar lent. Astea-s inocente! Astea-s unfriend-urile care chiar nu inseamna nimic.

Ei, daca v-ati vazut, ati iesit, v-ati cunoscut, dar ti-a dat UNFRIEND, nu-i bine! E echivalentul unui scuipat in curtea scolii, unui sut in fund in spatele blocului, unui poke cu un scaun, unei injuraturi de mama, unui pumn in fata, unui cutit in inima, unui gol in stomac sau a unei mini despartiri. Si e, in acelasi timp, cel mai las mod de a te rupe de cineva. E ca si cum i-ai da papucii unui om, printr-un SMS.

Mai dau si eu unfriend-uri cand imi doresc o viata noua care sa excluda absolut tot ce a tinut de uratul trecut, dar e un gest stupid. Este. Facebook-ul e stupid. Dar e parte din viata noastra si viata noastra e cat se poate de adevarata. Si tot ce facem este adevarat si conteaza. Inclusiv UNFOLLOW-ul. Fa-o, dar sa-ti asumi mereu acest lucru. Asuma-ti starea celui/celei care o sa vada, asuma-ti starea pe care o sa o ai cand va veti mai vedea, asuma-ti fiecare lucru pe care-l faci fara sa te mai minti ca e o prostie si ca nu conteaza.

Noapte buna!

Nico

I am always where I need to be!