Din 2012

15782167-lonely-teenage-girl-sitting-on-railroad-and-thinkingAcum se presupune ca fac rezumatul anului, trag linie si scriu cat de obosit a inceput si cat de trist s-a incheiat. N-am sa fac asta desi fiecare organ din trupul meu boleste si fiecare por din pielea mea tipa de ciuda. As vrea sa scriu cum s-au scurs zilele incercand sa construiesc si cat de repede au trecut secundele cand s-a naruit totul. Cum am iubit o masca si am crezut intr-o ciorba reincalzita. Cum figurile de portelan au prins tentacule de paianjeni si-au cusut plase in care am ramas blocati noi, cei justitiari. Cum fiecare an din viata noastra e format din clipele nefericite, nicidecum din cele euforice. Pentru ca cele nefericite sunt cele marcante. Pentru ca asa suntem construiti. Pentru ca asa stim noi sa fim. Mereu sunt multe de zis. Si cand nu stii cum sa le zici e loc de actiuni care sa vorbeasca de la sine. Sunt lucruri care s-au intamplat. Sunt iubiri care s-au nascut. Sunt pasiuni care s-au stins. Increderi care au murit. Prietenii care au apus.

Sincer? Cu toata deruta in care ne trezim uneori si ne smulgem parul din cap pentru ca nu intelegem ce dracu s-a intamplat, cred ca asa trebuie sa fie. Calatorii nesfarsite in spatii diferite, cu oameni diferiti, experiente variate, iubiri pasionale, implinite au ba, lacrimi si zambete, tradari si cuceriri, durere si ardoare, ambitie si tristete, bucurie si rasfat.

Cand deschid microfonul si rostesc primele cuvinte la radio simt cum tot ce nu pricep, capata sens. Asa si cu scrisul. 2009 a fost anul meu de glorie in blogarie. Am scris pe un blog fara sa ma semnez. Nu exista zi in care sa nu cos articole din fiecare senzatie traita. La inceput nu le-am scris ca sa fie citite. Le-am scris ca sa ma eliberez de mine. Apoi am scris din iubire, apoi din ura, apoi m-am oprit. M-am oprit cand am aflat ce era de aflat si nu a mai ramas loc de imaginat.

Ce vreau de la 2013? Iti spun maine. Deocamdata ar fi cazul sa ne oprim din rezumate. Ca-s arse si fumate. 🙂

Nico

I am always where I need to be!