Ne jucam sau ne iubim?

Nu sunt cea mai romantica persoana din lume. Nu sunt nici pe departe imbatata de parfumul unui buchet de trandafiri si scursa pe picioare la vederea unei cine romantice. Cred ca-s mai degraba genul de fata pe care-o duci la film, in parc sau la pizza. Asta nu inseamna ca nu-mi place sa fiu iubita cu totul. Doar ca totul meu e un pic mai diferit decat totul clasic. Nu imi vreau numele scris pe nisip, cereri in casatorie la metrou sau nunti cu alai, sarmale si o suta de domnisoare de onoare imbracate in lila si imbujorate cu blush de la Ruby Rose. Sunt mai directa. Imi place sa rad si sa abordez, sa conduc, sa ofer, sa lupt etc. Asta inseamna si ca nu prea am rabdare.

 Nu inteleg exact placerea de a vana. Inteleg jocurile seductiei, ne privim pe sub gene, ne facem gelosi si inabordabili, dar modurile actuale de agatat mi se par usor puerile. Nu te caut, ca nu vreau sa ma umilesc. What? Nu ma cauti pentru ca nu-ti risti reputatia de bad boy. Astea nu-s jocurile pasiunii, astea-s jocurile egoismului, ale fricii si ale superficialitatii. Numai mie mi se par pierderi de timp? Stam si ne asteptam cu saptamanile ca sa ne abordam.

In dragoste nu e cumva un pic mai simplu? N-ar trebui sa ne fie clar din start ca ne placem, ne dorim si vrem sa ne vorbim? In dragostea aia “pe bune” e loc de pauze colosale in care ne testam puterea de rezistenta? Efectul fiind ala in care partenerul te doreste strict pentru ca nu te poate avea? Pai la un moment dat nu trebuie sa mai si cedezi? Adica cumva trebuie sa-ti consumi energia. De aici efectul yo-yo. Dupa ce te obtine, nu te mai vrea si viceversa. Poate-s eu nepriceputa, nu zic NU! Sau poate-s prea baietoasa. Sau poate prea cerebrala. Dar toate lucrurile bune care mi s-au intamplat, au venit usor, s-au potrivit si au curs de la sine. Cred ca asa e si cu iubirea asta. Ca sa fie sanatoasa, trebuie sa se lege ca maioneza bine facuta. Nu sa mai bati un ou sau sa mai adaugi un cartof. Pe de alta parte, la capitolul dragoste, eu n-am excelat. Poate pentru ca nu stiu sa ma joc si e nevoie de asa ceva? Sau pentru ca-s inconjurata de copii si trebuie sa caut oameni mari? Oricum, un lucru e clar: daca nu te cauta, NU-I PASA! MOVE ON! Atarnatul dupa unul sau alta nu e un joc al seductiei. E un joc de-a viata pierduta printre firmituri de atentie oferite saracacios de niste egoisti care NU TE VOR, dar te tin in loc.

 

Nico

I am always where I need to be!