TREY

number3Cele 3 puteri de care are nevoie supereroul din tine:

1. Curajul

Curajul de a spune ce simti, de a infrunta consecintele ce vin odata cu asta, de a spune pas, de a spune da, de a-ti asuma, de a privi in ochi, de a trai cu raul facut, de a nu astepta ceea ce trebuie sa vina, de a te acomoda, de a ramane, de a pleca, de a afla, de a  invata, de a aplica, de a oferi, de a lua, de a nu copia, de a fura, de a uita sau de a ramane agatat de-un trecut, trecut. Curajul de a trai curat. Curajul de-a esua si de a o lua de la inceput. Marele curaj de a ceda. Da, omule! Toti avem curaj. Unii il au in toate situatiile, altii doar in unele. Dar dupa cum bine vezi, macar o data in viata, curaj avem toti.

2. Increderea

Increderea in tine. Nu in altii. Nu in forte divine. Nu in miracole sau in scenarii. Increderea in ceea ce stii si poti sa faci. In ceea ce mai ai de invatat si de aplicat. Increderea ca poti s-o faci fara sa-ti pice din cer. Ca poti sa ajungi fara sa te urci pe trupurile altora. Increderea in ceea ce esti si ca ceea ce esti e ce le trebuie pasagerilor din viata ta care-ti vor marca destinul. Increderea in prezent si-n viitorul pe care-l poti construi. Increderea in ce-ai fost si vei fi. Increderea in bine ca raul e doar atat de rau precum vrei tu sa fie. Increderea ca ce-ai facut a fost bun si ce o sa faci o sa fie la fel, sau mai mult. Increderea ca ce n-ai schimbat o sa poti schimba.

3. Imaginatia

Imaginatia e singurul loc in care te poti ascunde fara sa fugi. Imaginatia care-ti da aripi. Imaginatia in care esti ce vrei sa ajungi si ai fost ce ai vrut. Imaginatia in care starile se pot schimba. Imaginatia care-ti pune in practica gandurile. Imaginatia in care construiesti, ai, traiesti si iubesti. Imaginatia care te scoate din banal, rutina si deziluzie. Imaginatia care te duce unde vrei sa ajungi. Imaginatia care-ti imbraca increderea si-ti da curaj.

Curajul iti da incredere si incerederea iti sporeste imaginatia.

Nico

I am always where I need to be!